Over ons

Dit zijn wij

Wij vertellen verhalen. Geen sprookjes.
We vertegenwoordigen ideeën waar we achter staan. Wij ondersteunen u met al onze kracht bij het vertellen van uw verhaal. Maar we helpen niet bij het verspreiden van sprookjes. En we zeggen wat we denken. Zoek uit of we een match zijn.

ben jij iets voor ons
Om samen iets heel moois te kunnen creëren, moeten een paar voorwaarden kloppen.

Heeft u een goed product? Of een goed idee?

Dit is de basisvereiste. Want als we klaar zijn, zullen meer mensen van je weten dan voorheen. Als uw product niet goed is, zullen meer mensen het weten.

Ben je eerlijk?

Reclame vertelt niet altijd de waarheid. In ieder geval niet de hele waarheid. Maar als je mensen wilt inspireren, moeten ze je vertrouwen. De beste manier om dit te doen is door de kaarten open op tafel te leggen. Dat zal niet iedereen leuk vinden. Maar degenen die blijven staan ​​100 procent achter je.

kunnen we achter je staan

Als je tot hier hebt gelezen, dan zijn we er bijna. Nu draait het allemaal om één ding: we willen mensen enthousiast maken voor je verhaal, dus het moet ons ook enthousiast maken. Of dat het geval is, komen we te weten door met elkaar in gesprek te gaan.

zijn wij iets voor jou
betrekken is zeker niet voor iedereen weggelegd. Daarom hier een kleine checklist, zodat je erachter kunt komen of je met ons wilt samenwerken.

heb je moed?

Onze methode voelt in eerste instantie alsof je van een 10-toren springt: een beetje eng, maar als je het eenmaal hebt gedaan, ben je gegarandeerd van herkenning.

heb je vertrouwen?

Ons werk is als een maatpak: je gaat naar je kleermaker. Je geeft hem geld en laat je opmeten. Dan vertrouw je hem en laat je hem werken. Aan het einde krijg je je pak. Hij past perfect. Hij ziet er verdomd goed uit en hij is uniek in zijn soort.

Heb jij geld?

Ja, dat durven we echt te vragen. Wat we daarmee bedoelen: Elke prestatie heeft zijn waarde en vanuit het oogpunt van alle betrokkenen moet deze hoog zijn. Want: als je pinda’s betaalt, krijg je apen. Daarom doen we niet mee aan competitieve presentaties. En daarom zijn we het niet eens over vaste tarieven, want er kijkt altijd wel iemand door de vingers. Wij hebben uurtarieven. We beloven snel te werken als u belooft op tijd te betalen.

Onze openheid heeft je niet afgeschrikt en je hebt tot hier gelezen? Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar persoonlijk leren kennen.