Welke groei heeft Van der Ende Group doorgemaakt?

De Van der Ende Group is door de jaren heen uitgegroeid tot zoveel meer dan alleen maar een Westlands familiebedrijf. Ze vormt tegenwoordig dan ook niet alleen een belangrijke speler op de nationale, maar bovendien ook op de internationale glastuinbouwmarkt. Voor heel wat mensen en partijen geldt dat ze ongetwijfeld van deze onderneming en haar aanbod aan producten en diensten hebben gehoord. Dit gezegd hebbende is het ook mogelijk dat je net op deze pagina bent aanbeland omdat je hier graag meer over wenst te ontdekken. In allebei deze gevallen kan de informatie hieronder voor jou zeker de moeite waard zijn om door te nemen. 

Meer dan 120 personeelsleden 

In eerste instantie wordt het in de praktijk duidelijk dat het personeelsbestand van dit familiebedrijf door de jaren heen danig is uitgebreid. Tegenwoordig is het zo dat ze dan ook bestaat uit meer dan 120 personeelsleden. Voor deze groep geldt bovendien dat ze beschikt over verschillende bedrijfsonderdelen. Meer concreet is het dan ook zo dat ze beschikt over vestigingen in Nederland, België evenals Canada. Het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in het Nederlandse Maasdijk. 

Het ontstaan van de Van der Ende Group 

Voor de Van der Ende Group geldt dat ze werd opgericht in het jaar 1985. Dit gebeurde toen door Pieter van der Ende. Hij startte in eerste instantie met het herstellen evenals met het reviseren van waterpompen die specifiek waren bedoeld voor de glastuinbouw. Dit gezegd hebbende bleef het hier uiteraard niet bij. Kort daarna begon hij namelijk ook met de verkoop van nieuwe pompen evenals allerhande aanverwante artikelen. Buiten de meer traditionele producten was het zo dat er in die periode ook voor werd gekozen om een eerste innovatief product te lanceren. De aanhoudende groei die het bedrijf doormaakte zorgde er uiteindelijk voor dat ze haar intrek nam in een pand aan de Maasambacht te Maasdijk in het jaar 1987. 

De verschillende disciplines van de Van der Ende Group 

Wanneer we verder gaan inzoomen op de Van der Ende Group zal het meteen duidelijk worden dat er bij dit bedrijf sprake is van verschillende disciplines welke onder één dak zijn terug te vinden. Dit is het geval in het Nederlandse Maasdijk. Dit heeft een belangrijk voordeel met zich meegebracht. Het spreekt immers voor zich dat het op deze manier mogelijk is voor de onderneming om grotendeels autonoom te werken. Bovendien is het zo dat er ook sprake is van een belangrijke reparatie en revisie afdeling. Het spreekt voor zich dat ook deze afdeling zorgt voor een extra belangrijke, toegevoegde waarde voor alle klanten.

24 uur per dag en 7 dagen op 7 beschikbaar

Ben je van plan om een beroep te doen op de diensten van de Van der Ende Group? Dan zal je daarbij aldus ook kunnen rekenen op een deskundige hersteldienst welke de klok rond voor je klaar staat. Is er op een bepaald moment sprake van een storing? Dan zal je meteen de telefoon op kunnen nemen en contact kunnen opnemen met de medewerkers van de storingsdienst. Op deze manier is het mogelijk om elk probleem vakkundig en snel te kunnen oplossen. Het spreekt voor zich dat ook hier een niet onbelangrijke meerwaarde in schuilt.